Hare Majesteit Habbekrats

maandag 28 februari 2005 20u37 | BA | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Tzadazazaza tza tzadza! Koninklijk bezoek, en dan nog wel in de meest puisterige (dit is niet deningrerend bedoeld) hoek van Gent. Habbekrats, reeds geruime tijd jongerens hoop in bange puberdagen, krijgt namelijk hare majesteit de koningin van België/Belgique/Belgien over de vloer.

Donderdag 3 maart, zo tegen een uur of 15 in de namiddag (ideaal voor de schoolgaande jeugd, wat toch het doelpubliek van Habbekrats is) wordt de rode loper uitgerold. De vaste klanten krijgen de mogelijkheid om handjes te drukken, en stiekem hoop ik dat Dolce Paola de klimmuur onder handen neemt.

Om indruk te maken zou het ideaal zijn moest Paola afgezet worden door een gemotoriseerde Albert II, die zich na een illegaal toertje op de vrijdagsmarkt parkeert voor de ‘Jody’s', daar enkele Duvels achterover slaat en dan zijn vrouwtje gaat bewonderen die in de fitnessruimte. Jammergenoeg zal de vorst er niet bij zijn, dus dit tafereel mogen we alvast vergeten.

In hoeverre dit al dan niet wereldkundig gemaakt mag worden, of dat het hier om een flauwe grap gaat, eventueel zelfs een kwestie van staatsveiligheid … zekerheid is momenteel niet te vinden op de site van Habbekrats.

Maar voor de fans, doe een driekleur om je lenden en neem een vlagje in de hand. Hip hip hoezee. En doe ze de groetjes.

© 2005 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van Hans

    Ze komt wel degelijk onze heerlijkheid.

    Geen grap. ;) Tot Donderdag.

  2. Reactie van i.

    tiehie. Tijd om mijn tricolore vlaggetje boven te halen, want dat is geleden van in de kleuterklas, toen fabiolake op onze school op bezoek was.

  3. Reactie van pal zileri zidani

    datik nostrareina lacara dolce paola gemist heb,ik sakker er nog om
    en albert na pas bu de la bieresur la place marche moto eh du venderdi