Urgent luisteraars gezocht!

dinsdag 29 augustus 2006 19u39 | Michel Vuijlsteke | 4 reacties
Trefwoorden: , , , , .

Urgent: ‘t is radio, ‘t is Gents, en ‘t zijn sympathieke mensen. En de Vakgroep Communicatie aan de universiteit, dat is een vakgroep, ook Gents, en we gaan er van uit dat het ook sympathieke mensen zijn.

Zij lieten ons weten dat ze voor een onderzoek op zoek zijn (urgent op zoek, als het ware) naar luisteraars.

[abuis! - ons mailprogramma heeft ons in de luren gelegd: dit bericht heeft er blijkbaar meer dan een jaar over gedaan om tot bij ons te geraken, en ondertussen is het onderzoek gehouden, afgelopen, en zijn de resultaten bekend. Verschoning. Onnodig te reageren. Excuus. Schuldigen zullen gevonden worden en verantwoordelijken verantwoordelijk gesteld.]

Zin om eindelijk jouw radio te laten luisteren naar jou? Zin om eens weerwoord te bieden aan de radio? De Vakgroep Communicatie zoekt Urgent-luisteraars om deel te nemen aan een onderzoek omtrent het lokale Gentse radiostation. Ben jij beschikbaar op 16, 17, 22, 23 of 24 november van 19u tot 21u? Mail dan als de bliksem naar focusurgent@hotmail.com of bel naar 0476/77 26 99 of 0486/18 88 61 om je naam en persoonlijke voorkeur te seinen.

Uiteraard niets voor niets: gratis! funbags! voor al wie meedoet! Alle activiteiten vinden plaats op de Vakgroep Communicatiewetenschappen van de Universiteit Gent, Korte Meer 11, 9000 Gent (vlakbij de Kouter en de Veldstraat).

© 2006 GENTBLOGT VZW

4 reacties »

  1. Reactie van erik van vliet

    ja ik zal eens luisteren…

  2. Reactie van PW

    urgent is cool.

  3. Reactie van wim

    Ook mijn favoriet, bijna geen gebabbel, non-stop muziek in allerlei genres, soms met een hoog studio-brussel gehalte maar dan zonder de overdaad aan rock/grunge. ‘s avonds en in het weekend ook heel leuke thema-uitzendingen rond bepaalde muziekgenres.

  4. Reactie van Nathalie

    Urgent.fm is idd de max! benieuwd wat het nieuwe academiejaar zal brengen!