Parking Ramen gaat open

zaterdag 19 januari 2008 12u11 | Wouter | 7 reacties
Trefwoorden: , .

Volgende week vrijdag opent de nieuwe stedelijke parkeergarage Ramen. Die parking biedt plaats aan 280 wagens en wordt vooral een abonnementenparking. Bovengronds zijn er 15 wooneenheden en kantoorruimte.

Lees meer bij De Gentenaar en DS Online

© 2008 GENTBLOGT VZW

7 reacties »

  1. Reactie van Jean Marie DE WULF

    Eindelijk gaat het open! ook bereikbaar uit de Burgstraat? Het is wel eeneigenaardige toetsatn: nu de belastingsmensen en de CM-mensen verdwijnen of verdwenen zijn krijgen we meer parkeerruimte. Riskeren we niet alweer, als op Sint-Pietersplein een trage start voor de bezettingscijfers?

    • Reactie van Peter Cocquyt

      het stuk Ramen tussen Burgstraat en Klein Raamhof wordt een woonerf. alle verkeer voor de parking zou langs de hoogstraat moeten

    • Reactie van Matthias

      Misschien moeten ze eens denken aan wat meer bewonersplaatsen in de Burgstraat. En effectieve controle op de naleving ervan. Zou onmiddellijk voor wat clandieze zorgen.

  2. Reactie van pierre

    ‘Ramen wordt vooral een abonnementenparking. Bedoeling is dat abonnees van de Sint-Michielsparking naar Ramen verhuizen, zodat we in de Sint-Michielsparking meer rotatiemogelijkheid hebben’, zegt schepen van Mobiliteit Karin Temmerman (SP.A).

    Betekent dit dat de abo’s in Ramen, als incentive om te verhuizen, goedkoper zullen zijn dan de St Michielsparking?

    Een buurtbewoner mét abonnement in St Michiels

  3. Reactie van Roland

    Slechte planning als er ook geen toegang is langs de Burgstraat.

    • Reactie van niki

      vind ik toch niet, want als er een parkeerroute is dan moet je daar consequent aan vasthouden, en die loopt door de Hoogstraat en niet door de Burgstraat