Nieuw stadion zo rap mogelijk bouwen, zegt burgemeester

dinsdag 19 mei 2009 0u29 | Els Van Eeckhaut | 3 reacties
Trefwoorden: .

Nieuw stadion zo rap mogelijk bouwen, zegt burgemeester

Na de match AA Gent-Standard werden 14 hooligans aangehouden. Er zijn zes pv’s opgemaakt van hooligans die opzettelijk voertuigen vernielden. Mogelijk worden nog twee extra pv’s opgesteld. Ook in het stadion is door diezelfde hooligans schade aangericht.

Lees meer in De Gentenaar!

© 2009 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van eeckhaute marc

    ja vindt ik ook maar wanneer komt onze voetbaltempel er eigenlijk .niemand die het weet .ben over 14 dagen eens weest gaan kijken maar er is daar geen beetje beweging.ja een hoop zand en stenen dat zie je daar .waarom kunnen we niet in ons gezellige stadionetje niet uitbreiden zou toch beter zijn .altijd zo grootschalig kijk maar naar onze gentse feesten .gaat ook niet blijven duren ze.maar ja hoop doet leven zeggen ze.groeten van ne echte buffalo.

  2. Reactie van eeckhaute marc

    een woordje aan de burgervader van gent ik denk dat een nieuw stadion bouwen . niets te maken heeft met hooligans .deze mensen zijn aangewakkerd door de pers .als ik in het laatse nieuws in koeien van letters moet lezen feesten of rellen we houden ons hart vast.dan moet je niet verder denken zeker.voor mij is voetbal nog altijd een ontspanning ‘een uitlaatklep ‘ waar een mens zijn ploeg kan aanmoedigen’bij een pintje ne hamburger en een warm buffalo liedje …

  3. Reactie van C14

    Waar haalt men het in zijn domme kop om daar een voetbalveldje neer te poten. Er zijn geen toegangswegen. En dan wil men ook nog een tram naar daar doen rijden. Waar zijn hun zinnen, Wat gaat dat kosten? Om daar af en toe eens op de balletje te gaan trappen. Moet daar belastingsgeld aan weggegooid worden? Moet daar een hele buurt onder lijden? Ter wille van de voetbalwaanzin?