Quiz For Life

maandag 30 november 2009 14u15 | San | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Dat we bij Gentblogt niet vies zijn van een quizke hier en daar, dat weet u al. Af en toe krijgen we zo’n uitnodiging binnen en dan volgt op de interne mailinglijst direct de vraag of we met genoeg geïnteresseerden zijn om met een ploeg deel te nemen.

Niet dat we zo denderend zijn, of zo ongelooflijk slim, alhoewel we blijkbaar ook niet al te beschaamd moeten zijn over onze prestaties, gewoon dat we quizen wel leuk vinden en dat we, met het deelnamegeld, toch meestal wel een organisatie kunnen steunen en tegelijkertijd een leuke avond hebben. Betere combinatie bestaat er haast niet.

En u ziet het dus al aankomen, we werden opnieuw gecontacteerd in verband met een quiz. Maar geen gewone kwis deze keer, eentje voor Music For Life. Wij zullen onze eigen actie één dezer ook uit de doeken doen, maar vooraf dus even over deze actie.

Met Quiz For Life willen Studio Brussel en gent.quizt de uitdaging aangaan om grootste indoorquiz ooit te organiseren. Het is de bedoeling dat op zaterdag 19 december 500 quizploegen van telkens vijf personen het tegen elkaar opnemen in Flanders Expo. De Slimste Mens Ter Wereld, Freek Braekman, en StuBru presentator Thomas De Soete stellen de vragen.

Als Quiz For Life effectief 500 ploegen haalt, dan verdubbelt de Nationale Loterij het inschrijvingsgeld. Dat kan al tellen, nietwaar. Als kers op de taart, mag de winnende ploeg dan het bedrag voor Music For Life persoonlijk gaan overhandigen aan het Glazen Huis. Voor de Eeuwige Glorie én voor het Goede Doel.

Inschrijven kost € 10 per persoon en kan via via deze website. Surf maar gauw.

Quiz for Life, zaterdag 19 december 2009, 18u, Flanders Expo, Gent.

© 2009 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van dj4am

    Datumfoutje in het artikel hierboven: 19 december 2009. Fijn initiatief! Nu nog vier medespelers zoeken …

  2. Reactie van Mr Rose

    O wat een ontgoocheling. Deze voormiddag geprobeerd ons in te schrijven, maar helaas verder klikken was niet mogelijk. Daarnet wel… wat blijkt alle tickets zijn de deur uit ! Kunnen ze nu niet gewoon het aantal ploegen uitbreiden naar 1000 of zo ?