Juan Antonio!

zaterdag 27 februari 2010 20u27 | Thierry | 3 reacties
Trefwoorden: , .

Consternatie in het redactielokaal: misschien is het omdat het nog maar recent de Omloop Het Nieuwsblad is en niet meer de Omloop Het Volk, misschien was het omdat er allerlei andere activiteiten gepland stonden, maar de planner van dienst was het helemaal ontgaan dat het vandaag de opening van het wielerseizoen was. Het is pas toen er vanmiddag naar die andere activiteiten gegaan moest worden en bleek dat de halve stad afgezet was, dat de euro viel.

Gelukkig zijn we niet allemaal zo wereldvreemd bij Gentblogt: onder meer Ivan en Thierry waren op post, al van bij de start.

Een verslag daarvan houden we u tegoed, vanavond alvast Thierry’s foto’s van net na de aankomst. Juan Antonio Flecha, Spaans en van Team Sky, ging na 204 kilometer alleen over de finish. De jongen zag er zielsgelukkig uit.

Flecha Flecha Flecha

© 2010 GENTBLOGT VZW

3 reacties »

  1. Reactie van jero

    schitterende overwinning van die kerel! altijd maar ereplaatsen in de schaduw van de echte kopmannen van zijn toenmalige ploegen en nu met team sky als een pijl uit de boog over de vlaamse klei naar de hoogte van de hoogste trede :-)
    even zien wat Kuurne vandaag brengt!

  2. Reactie van Roland

    Prachtige winnaar!

  3. Reactie van Ciesvandekwis

    Jan Anton Pijl heeft toch al een niet onverdienstelijk palmares:
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Juan_Antonio_Flecha