F.A.C.T.S.

zaterdag 19 oktober 2013 21u38 | Gudrun | 5 reacties
Trefwoorden: , , .

Wie uit de lucht valt bij het acroniem F.A.C.T.S., is vast en zeker geen fan van Fantasy, Animation, Comics, Toys, Space. Dat was namelijk origineel, in 1993, de focus van de jaarlijkse conventie.

Intussen zitten we aan de drieëntwintigste editie, en vult F.A.C.T.S. moeiteloos zowel de hoofdhal als hal drie van Flanders Expo. Je kan er nog steeds gigantisch veel merchandising vinden rond alles wat met SciFi, Comics, Anime, Fantasy en dergelijke meer te maken heeft, maar intussen is de beurs ook veel meer dan dat. Je kan er meedoen aan diverse gaming wedstrijden, er staan verschillende fanclubs, er zijn acteurs en tekenaars, en er is vooral ook de cosplay wedstrijd. Kortom, een hoop weirdo’s op een kluit. Ik mag dat zeggen, want ook ik liep er rond, verkleed als hobbit, als lid van een van de fanclubs. Dat belette me niet om mijn ogen uit te kijken, en vooral ook een hoop foto’s te nemen. U krijgt een selectie van de meest weirde, bizarre, grappige of interessante beelden.

Have fun, zou ik zo zeggen, en als u het zelf nog wil meemaken: morgen is F.A.C.T.S. ook nog open van 10.00u tot 17.00u in Flanders Expo.

© 2013 GENTBLOGT VZW

5 reacties »

  1. Reactie van daniel

    in het begin was het te doen de prijs was niet zo duur of het nu is je kon gemakkelijk binnen nu moet je ik weet niet hoeveel uren wachten.het is veel duurder dan in het begin en ik houw van sf en films maar als het zo duur is en je zo lang daar moet gaan staan vind ik het niet interessant meer

    • Reactie van Amedee

      Hoezo, 10 euro voor een ticket is toch niet zo veel? Ik heb nog nooit lang moeten aanschuiven. Het lijkt me evident dat de echte fan zijn ticket al lang op voorhand heeft gekocht, online.
      Andere cons (in het buitenland) zijn dikwijls veel duurder.

      Opzettelijk geen hoofdletters of leestekens gebruiken, is dat trouwens de nieuwe manier van online communicatie?

      • Reactie van Driss

        Inderdaad, ik ben zaterdag geweest met een ticket op voorhand, en zondag zonder. Ik heb niet overdreven lang moeten aanschuiven. Er zullen wel altijd mensen zijn die geen 20 minuutjes in een rij willen staan zeker.

  2. Reactie van daniel

    oke 10 maar daar stond wel geen 10 maar 13 en 10 voor de on line + de verzendingskosten.en het is niet of je fan bent maar als je een budget hebt is boven de 10 al gauw veel. en die comas en wat dan ik heb jammer genoeg niet de kwaliteit en om goed te kunnen schrijven niet iedereen is perfect.danku

  3. Reactie van Steven

    Het auto-salon komt op €13, €10 (en zelf uw ticket afdrukken) is niet overdreven voor een dergelijke beurs (al eens bij stilgestaan wat de organisatie kost?).
    Een dagje pretpark is veel duurder.

    Ik vond het weer een fanastische editie, met heel sympathieke guests (Des Taylor, Manu Bennett, de Avellans en Anthony “C3PO” Daniels bvb).

    Good times!